Dromen van Scott Hamilton

En dan ineens heb je een droom, een schitterend visioen. ‘Nee, dat lukt nooit’, werp je zelf meteen maar tegen. ‘Maar het zou toch ontzettend mooi zijn als het wèl slaagt’, piept een stemmetje in je achterhoofd. ‘Tuurlijk wel, maar het is een tantaluskwelling mijzelf dat voor te spiegelen, want het zal never, nooit gebeuren.’

Bij tijd en wijle woedt zo’n interne discussie in mijn hoofd. Meestal verliest het kleine stemmetje. Maar des te mooier is het als het wint, als het domweg gelijk krijgt, als blijkt dat je dromen wel waar kunt maken.

En zo heeft de saxofonist een droom, de saxofonist waar ik soms mee mag zingen. Hij wil zijn grote voorbeeld Scott Hamilton zien spelen. Of nee, niet alleen zien spelen, maar hem naar Oost-Nederland halen en een zaal vol mensen kennis laten maken met zijn Amerikaanse voorbeeld. Als hij een rijk man was, betaalde hij de hele handel uit eigen zak en ging op de voorste rij zitten genieten. Maar dat is hij niet, dus zoekt hij nu alvast mensen die ook willen komen. Pas als hij zeker weet dat er genoeg zijn om de kosten te dekken, komt zijn droom uit: een speciaal concert van zijn idool.

Als dromen werkelijkheid worden, speelt Scott Hamilton op 5 oktober in Bathmen, vlakbij Deventer. Voor € 22,50 kun je delen in deze droom. Is Scott Hamilton ook jouw droomsaxofonist? Of wil je graag eens kennismaken met zijn muziek? Meld je dan aan op info@swing4all.nl. Als er voldoende aanmeldingen zijn, start de verkoop en gaat het grote feest door!

Wil je weten wie Scott Hamilton is? Luister hier of lees hier.

1 Comment

Leave a Comment

Posting your comment...

Subscribe to these comments via email